1 2 3 3a 4 5 6 7

Kućni red

Kućni red privatnog smještaja

Dobro nam došli!

Da bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume molimo da se upoznate s kućnim redom. Prilikom potvrde rezervacije podrazumijeva se da ste s njime upoznati i suglasni, te da ćete ga se u potpunosti pridržavati.

1. Kod dolaska u apartman predajte domaćinu kopiju prijavnice koju ste dobili u turističkoj agenciji. Ukoliko ste u apartman došli direktno, predajte domaćinu osobne dokumente svih gostiju zbog prijave u turističkoj agenciji. Dokumenti Vam moraju biti vraćeni unutar 24 sata.

2. Ručnici i posteljina uključeni su u cijenu te se ovisno o kategoriji smještaja mjenjaju. Domaćin nije obavezan čistiti i pospremati apartman. Za vrijeme korištenja apartmana dužni ste sami održavati red i čistoću istog. Tijekom ljeta molimo dnevno odnositi smeće iz stana. Pušenje je dozvoljeno u zajedničkim prostorijama, nije dozvoljeno u sobama. Uzmite u obzir moguće opasnosti od požara.

3. Domaćin nema pravo bez najave i dopuštenja gosta ulaziti u iznajmljeni stan, niti dirati i koristiti osobnu imovinu gosta. Domaćin može ući u objekt bez prisutnosti gosta samo u slučajevima kada ima opravdanu sumnju da objektu ili imovini gosta prijeti opasnost, te kada opravdano sumnja na kršenje pravila kućnog reda.

4. Domaćin nije odgovoran za imovinu gosta, ali će učiniti sve u njegovoj moći da istu zaštiti i upozori gosta o mogućim opasnostima.

5. Kućne ljubimce možete uvesti u stan samo uz dopuštenje domaćina. Dovođenje kućnih ljubimaca bez prethodne najave u rezervaciji nije dopušteno, te vlasnik stana i agencija imaju puno pravo otkaza smještaja.

6. Nije dopušteno unositi u stan lako zapaljive i eksplozivne tvari i tvari s jakim ili neugodnim mirisom. Nadalje, u stan nije dozvoljeno unositi električna trošila za koja niste dobili suglasnost domaćina. Ovo se pravilo ne odnosi na električna trošila za osobnu njegu.

7. Buka nije poželjna u kući, posebno za vrijeme noćnog odmora od 23:00 sati do 8:00. Osim što se apelira na primjereno ponašanje odraslih, molimo pripazite i na ponašanje djece prilikom igre, a posebno na stvaranje propuha i lupanje vratima.

8. Molimo Vas da čuvate iznajmljenu sobu ili stan, da isključite električna trošila i zatvorite slavine. Posebice nemojte bespotrebno ostavljati upaljen klima uređaj dok niste u stanu niti ga koristiti uz otvorene prozore i vrata. Prilikom izlaska iz prostorija ( apartmana/ sobe) molimo zatvoriti sva vrata i prozore kako u slučaju oluje, grmljavine ili propuha nebi nastala šteta. Obavezno zatvoriti plin, vodu.

9. Osobama koje nisu gosti iznajmljenog smještaja nije dozvoljeno noćenje ili cjelodnevni boravak, niti korištenje inventara bez izričitog dopuštenja domaćina. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrirane ili nisu najavljene prilikom rezervacije, domaćin i agencija imaju puno pravo otkaza smještaja svim gostima. Budete li odsutni više od 2 dana molimo da obavijestite domaćina.

10. Gost koji namjerno ili nehotice počini kvar ili štetu na imovini morat će domaćinu nadoknaditi puni iznos nastale štete. Nije dozvoljeno udaljavanje pokućstva i uređaja bez posebne dozvole. Molimo za odgovorno ponašanje i rukovanje. Na dan odlaska gost je obavezan osobno pozvati domaćina da uz njegovo prisustvo pregleda sve prostorije i kućne aparate kako bi dokazao da nije počinio štetu. Tek tada gost ima pravo napustiti smještaj. Sva počinjena šteta koja po odlasku nije prijavljena potraživat će se naknadno od gosta sudskim putem.

11. Ljubazno Vas molimo da na dan odlaska napustite smještaj do 10:00 sati kako bi on bio očišćen i pripremljen za druge goste koji dolaze nakon Vas i imaju pravo ulaska od 14.00. Zadržavanje u stanu nakon 10:00 sati bezuvjetno povlači plaćanje 50 % dnevne cijene bez mogućnosti daljnjeg boravka u smještajnoj jedinici. Ključevi se moraju vratiti po isteku boravka.

12. Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i remeti mir bezuvjetno će se otkazati smještaj. U slučaju otkaza smještaja od strane domaćina ili agencije zbog povrede pravila kućnog reda gostu će biti naplaćen cjelokupni iznos rezerviranog razdoblja, bez obzira na kraći boravak.

13. Ukoliko se odlučite da Vaš ugovoreni boravak prekinete ranije, dužni ste platiti cijelu rezervaciju boravka. Cijena za upotrebu soba i apartmana za cijelo ugovoreno razdoblje naplaćuje se prilikom dolaska.

14. Početkom korištenja smještaja podrazumijeva se da je gost upoznat s kućnim redom i da pristaje na obaveze i uvjete ovdje istaknute. Svi sporovi koji se ne mogu interno riješiti s domaćinom ili agencijom biti će riješeni intervencijom policije ili suda u Krku. Sve reklamacije uzimaju se u obzir samo ako su prijavljene za vrijeme boravka. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Hvala što ste nas odabrali za Vaš odmor! Atlas Malinska Vam želi ugodan boravak!

Excursions

 • Krk tour >

  Upoznati ćete kulturno povijesnu baštinu grada, Franjevački samostan na otočiću Košljunu, kao i grad Vrbnik gdje će vas ponuditi da Read More
 • Plitvice >

  Smještena u dubokoj šumi, Plitvička su jezera jedna od najljepših prirodnih fenomena u svijetu. Šesnaest jezera, spojena međusobno s 92 Read More
 • Kanu safari >

  Ugodna vožnja kroz predivnu panoramu Gorskog Kotra dovodi nas do rijeke Kupe. Djevičanska priroda i ekološki zaštićena rijeka početna je Read More
 • Istra tour >

  Istra, najveći hrvatski poluotok, zaokupiti će vašu pažnju ne samo svojom obalom već i dražesnim i raznolikim kopnenim dijelom. Pridružite Read More
 • Brijuni >

  Brijunski arhipelag pokriva grupu od 14 otoka i otočića iznimne ljepote, te je također poznat po arheološkim nalazištima. Brijuni su Read More
 • Venecija >

  Ugodno krstarenje (cca. 2 sata i 15 min.) vodi vas do jednog od najljepših i najromantičnijih svjetskih gradova - Veneciju, grad Read More
 • Postojnska jama >

  Ovo je izlet za sve ljubitelje prirode. Nakon ugodne vožnje dolazimo u maleno mjesto Postojna, gdje se mogu vidjeti najpoznatije Read More
 • 1